Hvad er en infrarød sauna?

Har du hørt om infrarøde saunaer? Flere og flere mennesker vælger denne type sauna som en måde at slappe af, afgifte og forbedre deres generelle sundhed på. Men hvad er en infrarød sauna egentlig, og hvordan adskiller den sig fra en traditionel sauna? Lad os se nærmere på fordelene ved at bruge en infrarød sauna, og hvorfor du bør overveje at tilføje en til dit hjem.

Det ligner en traditionel damp- eller tørsauna, idet den giver varmebehandling til afslapning og stressaflastning. Men i stedet for at opvarme luften omkring dig bruger en infrarød sauna lysbølger til at skabe varme. Denne type varme trænger dybt ind i kroppen og øger cirkulationen, mens den stadig er behagelig. Den er ideel til dem, der ikke kan lide følelsen af en traditionel damp- eller tørsauna, fordi den ikke bliver alt for varm.

Fordele ved en infrarød sauna

Den største fordel ved at bruge en infrarød sauna er dens evne til at afgifte kroppen. Undersøgelser har vist, at regelmæssig brug kan hjælpe med at reducere giftstoffer i kroppen, såsom tungmetaller, pesticider og andre miljøforurenende stoffer. Derudover kan ophold i en infrarød sauna hjælpe med at øge dit stofskifte, hvilket kan føre til vægttab med tiden. De fremmer også afslapning ved at reducere kortisolniveauet – hvilket hjælper med at reducere stress – og øge endorfinerne – hvilket giver dig et naturligt humørboost.
Endelig kan de også give lindring af muskelsmerter på grund af deres evne til at øge cirkulationen og mindske inflammation i kroppen. Undersøgelser tyder på, at regelmæssige sessioner kan være effektive til behandling af kroniske smertetilstande som f.eks. fibromyalgi eller gigt.

Infrarøde saunaer bliver mere og mere populære takket være deres mange sundhedsmæssige fordele. De hjælper ikke kun med at afgifte din krop, men kan også lindre muskelsmerter, øge stofskiftet, reducere stressniveauet og endda forbedre dit humør!

Indlæg oprettet 12

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen